ua en ru

Обстріл Авдіївки: снаряд влучив у квартиру з 5 дітьми

Обстріл Авдіївки: снаряд влучив у квартиру з 5 дітьми Фото: В'ячеслав Аброськін розповів про нові обстріли Авдіївки та Сартани

У Нацполіції також повідомили про обстріл селища Сартана

Проросійські бойовики знову обстріляли стару частину міста Авдіївки (Донецька область), в результаті чого було пошкоджено житловий будинок. Про це повідомив керівник Головного управління Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"Авдіївка. Знову обстріл старої частини міста. Бойовики не шкодують нікого, навіть дітей. Снаряд влучив у п'ятиповерховий житловий будинок №73 по вул. Соборній (колишня Леніна). У квартирі знаходилась мати та п'ять дітей віком від 5 років і старше", - написав Аброськін.

За інформацією глави Нацполіції Донецької області, у результаті обстрілу ніхто не загинув.

"Усі дивом залишилися живі, викликали на допомогу працівників поліції", - зазначив він.

Тільки що надійшла інформація - бойовики розпочали обстріл селища Сартана. Інформація про постраждалих уточнюється. Авд...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 3 лютого 2017 р.

Крім того Аброськін повідомив, що бойовики розпочали обстріл селища Сартана і що інформація про постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, Служба безпеки України опублікувала телефонні розмови високопосадовців так званої "Донецької народної республіки", які підтверджують, що терористи ведуть обстріли підконтрольних українській владі територій з житлових кварталів Донецька.