ua en ru

Обстріл Авдіївки кваліфіковано як теракт

Обстріл Авдіївки кваліфіковано як теракт Фото: у результаті обстрілу Авдіївки бойовиками загинуло четверо людей

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні у зв’язку з обстрілом Авдіївки здійснює прокуратура Донецької області

Обстріл житлових кварталів Авдіївки Донецької області проросійськими бойовиками на Донбасі у суботу, 13 травня, внаслідок чого загинуло щонайменше четверо мирних жителів, кваліфіковано як теракт. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

"Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) КК України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у суботу, 13 травня, близько 19:00 під час артилерійського обстрілу бойовиками житлових кварталів Авдіївки четверо місцевих мешканців загинули та один отримав важке поранення.

Особи загиблих наразі встановлюються, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко скасував відвідання фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Києві через артилерійський обстріл Авдіївки Донецької області, внаслідок якого загинуло щонайменше четверо людей.