ua en ru

Обстріл Авдіївки: у місті через влучання снаряду може впасти багатоповерхівка

Обстріл Авдіївки: у місті через влучання снаряду може впасти багатоповерхівка Фото: Павло Жебрівський

В будинку спостерігається зміщення стін і панельних плит

У будинку в Авдіївці по вулиці Гагаріна, в який учора влучив снаряд, відбувається зміщення панельних плит зовнішньої стіни. Про це повідомив голова Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський у Facebook.

"У будинку в Авдіївці на вулиці Гагаріна, в який учора влучив снаряд, пішло зміщення панельних плит зовнішньої стіни. Частина стіни на 5 поверсі осунулась. Є загроза руйнування будинку і загроза для мешканців. Наші служби перекрили дорогу біля будинку, щоб не було вібрацій від руху вантажного транспорту. Зараз в оперативному штабі відпрацьовується питання відселення людей з аварійного будинку", - повідомляє Павло Жебрівський.

У будинку в #Авдіївка на вулиці Гагаріна, в який учора влучив снаряд, пішло зміщення панельних плит зовнішньої стіни. Ча...

Опубліковано Павлом Жебрівським 17 лютого 2017 р.

Пізніше Жебрівський написав, що мешканці під`їзду евакуйовані. Їх переселять до територіального центру. Були надані машини для перевезення багажу.

За уточненими даними, вчора ввечері в Авдіївку залетіло 4 снаряди. В результаті було пошкоджено 21 квартиру в багатоповерхівках і 4 будинки в приватному секторі, додав голова адміністрації.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура назвала терактом обстріли Авдіївки, що відбулися в четвер, 16 лютого.