ua en ru

Обстановка у зоні АТО залишається напруженою, - штаб

Обстановка у зоні АТО залишається напруженою, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 14 разів обстрілювали сили АТО

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається напруженою. З початку доби противник 14 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗС України. З початку доби втрат серед бійців сил АТО не було", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найнапруженішою ситуація залишається на Приморському напрямку, зокрема поблизу селища Водяне, де бойовики впродовж дня декілька разів здійснювали обстріли позицій ЗСУ з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Красногорівки, Талаківки та Гнутового.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого та у передмісті Авдіївки.

На Луганському напрямку бойовики застосовували зброю проти українських військових лише один раз - біля Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 4 червня 2017 року Оперативна обстановка у районі проведе...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 3 червня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще 5 отримали поранення і травми.