ua en ru

Обстановка на Донбасі контролюється українською армією, - штаб АТО

Обстановка на Донбасі контролюється українською армією, - штаб АТО Фото: ЗСУ (flickr.com/7armyjmtc)

З початку доби незаконні збройні формування 19 разів порушили режим перемир'я

Протягом минулої доби обстановка в районі проведення АТО і надалі залишилася контрольованою українською армією. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Противник продовжував поодинокі провокаційні обстріли наших позицій поблизу кількох населених пунктів уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

При цьому всього з початку доби незаконні збройні формування 19 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Втрат серед українських бійців немає.

Так, найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку, відзначають у штабі АТО.

"Тут після 18 годин бойовики з гранатометів відкривали вогонь по українських позиціях у Авдіївський промзоні і шахта Бутівка. А на підступах до Зайцеву і Кам'янки злочинці застосовували стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети", - додали в штабі.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 30.08.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 серпня 2017 р.

Тим часом на Приморському напрямку активність противника була зафіксована лише в околицях Водяного, де бойовики тричі обстріляли українскі опорні пункти з великокаліберного кулемета.

А на Луганському напрямку протягом усіх діб зберігалася тиша.

Нагадаємо, на Донбасі понад 400 осіб вважаються зниклими без вести.