ua en ru

Загальний фонд бюджету Києва у 2011 р. складе 16,4 млрд грн, - Т.Меліхова

Загальний фонд бюджету міста Києва на 2011 р. складе 16 млрд 370 млн грн. Про це журналістам заявила депутат Київради, лідер фракції БЮТ Тетяна Меліхова, передає кореспондент РБК-Україна.
"Загальний фонд бюджету після вилучення в 2011 р. складе 16 млрд 370 млн грн. Якщо вважати вилучення з податком на громадян, то вони складуть 8 млрд 50 млн грн, а у вигляді субвенцій загальнодержавного бюджету будуть надходити 2 млрд 141 млн до міста Києва" , - зокрема, зазначила Т.Меліхова.
За її словами, на сьогоднішній день залишається тільки сподіватися, "що це саме ті об'єкти, які потребують добудову для ведення до Євро-2012".
Також Т.Меліхова зазначила, що при такому показнику вилучень з бюджету столиці не доводиться сподіватися на соціальні надбавки для киян. "Всім відомо, що в місті Києві прожити набагато дорожче, ніж в якомусь райцентрі, чи обласному центрі. Тому ми заснували такі надбавки до зарплат вчителів, медиків, працівників фізкультури і спорту та інших і ми вважаємо, що такі надбавки повинні бути", - підкреслила депутат.