ua en ru

Загальні консультації фракцій ВР призначені на 16:00, - Ляшко

Загальні консультації фракцій ВР призначені на 16:00, - Ляшко Фото: Ляшко повідомив про майбутні консультації фракцій

О 14:00 розпочалася зустріч фракцій коаліції з Порошенком

Лідери фракції Верховної Ради України зустрінуться на консультації у спікера Андрія Парубія з Кабінетом міністрів у середу, 6 липня, о 16:00. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

На 14:00 була призначена зустріч лідерів фракцій "Блок Петра Порошенко" і "Народний фронт" з президентом України Петром Порошенком.


"Сьогодні о 16:00 збирається нарада лідерів фракцій. Ми будемо домагатися прийняття рішень, щоб завтра парламент проголосував за створення ТСК з офшорів, за створення ТСК з розслідування тарифів, щоб завтра парламент проголосував закони, які дадуть можливість знизити ціну на газ і, як наслідок, знизити вартість тарифів", - заявив Ляшко.

"О 14 годині вони зустрічаються у президента Порошенко, я маю на увазі представників фракцій коаліції", - додав лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народні депутати від фракцій Радикальна партія Ляшка і "Батьківщина" заблокували трибуну і президію Верховної Ради, із-за чого голова ВР Андрій Парубій достроково закрив вечірнє засідання парламенту.