ua en ru

Без громадського обговорення пенсійну реформу не можна ставити на голосування, - "Наш край"

Без громадського обговорення пенсійну реформу не можна ставити на голосування, - "Наш край" Фото: Юрій Гранатуров

Гранатуров зазначив, що голосувати за "сиру" пенсійну реформу не можна

Партія "Наш край" вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, поки її основні положення не пройдуть обговорення і не будуть схвалені суспільством. Про це заявив співголова партії Юрій Гранатуров, передає прес-служба "Нашого краю".

Гранатуров зазначив, що голосувати за "сиру" пенсійну реформу не можна. "Наш край" вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, поки її основні положення не пройдуть обговорення і не будуть схвалені суспільством", - зазначив політик.

Він зазначив, що за відсутності вагомих аргументів, "представники уряду використовують флешмоб #ПенсіїНеГречка!".

"Судячи з усього, флешмоби в підтримку "на швидку руку", підготовлених урядових ініціатив стають вже традицією. Не маючи достатніх аргументів, цим флешмобом уряд намагається прискорити прийняття пенсійної реформи", – заявив Гранатуров.

Разом з тим, він переконаний, що влада повинна негайно виконати чинне пенсійне законодавство, а вже потім братися за реформи.

"В черговий раз ми чуємо про майбутнє осучаснення пенсій, яке подається як досягнення пенсійної реформи. Ще раз нагадуємо: осучаснення пенсій – це норма діючого пенсійного законодавства, якої уряд не дотримується", – резюмував Гранатуров.

Як відомо, 22 червня уряд вніс на розгляд парламенту низку законопроектів щодо пенсійної реформи. До розгляду законопроектів у комітетах Верховної Ради і за відсутності висновку Головного науково-експертного управління парламенту представники уряду почали флешмоб для просування пенсійної реформи з хештегом #ПенсіїНеГречка.