ua en ru

Суспільне телебачення недофінансовано на 462 млн гривень, - Держкомтелерадіо

Суспільне телебачення недофінансовано на 462 млн гривень, - Держкомтелерадіо Фото: в Україні недофінансовано суспільне телебачення (РБК-Україна)

Необхідні документи передано до Мінфіну

Суспільне телебачення недофінансовано на 462 млн гривень. Про це заявив перший заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Богдан Червак у ході прес-конференції, що була присвячена питанню належного фінансування суспільного телебачення, повідомляє прес-служба телеканалу UA:Перший.

"Ми надали Міністерству фінансів всі необхідні документи пов’язані із недоданою сумою 462 мільйона 439 тисячі 200 гривень, вказали, що це порушення закону, і необхідно дофінансувати НСТУ в тих обсягах, які вказані", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат з фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар заявляла, що реєстрація у Верховній Раді проекту закону про внесення змін до державного бюджету стала несподіванкою для народних депутатів. Нардеп зазначила, що через недофінансування може бути провалена, зокрема реформа громадського мовлення. За словами Сюмар, внесені в парламент проекту закону про перерозподіл значних коштів в ніч перед голосуванням є неповагою до народних депутатів.