ua en ru

В ОБСЄ заявили, що бачили три колони військової техніки на території ЛНР

В ОБСЄ заявили, що бачили три колони військової техніки на території ЛНР Фото: спостерігач ОБСЄ (facebook.com/oscesmm)

Колони складалися з переправочно-десантних засобів і техніки

Представники Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ на Донбасі 12 вересня побачили три колони військової техніки біля підконтрольного бойовикам "Луганської народної республіки" (ЛНР) селища Георгіївка. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

"12 вересня спостерігачі бачили три колони, що складалися з переправочно-десантних засобів і техніки, які слідували на північ по автодорозі Н-21 недалеко від підконтрольного ЛНР селища міського типу Георгіївка (15 км на південь від Луганська)", - заявили в ОБСЄ.

В організації повідомили, що одна колона складалася з 2 мостоукладальників і 3 поромів військового типу для переправи особового складу на вантажних платформах, друга - з 6 мостоукладальників, а третя - з переправочно-десантної техніки військового типу також на вантажних платформах.

Нагадаємо, раніше в прес-центрі штабу АТО заявили, що учасники місії СММ ОБСЄ до кінця вересня встановлять 4 камери відеоспостереження на пропускних пунктах Гнутове, майорських і Мар'їнка в Донецькій області та на тимчасово окупованій території в Станиці Луганській.