ua en ru

В ОБСЄ заявили, що більшість спостерігачів приїжджають з країн-членів Євросоюзу

В ОБСЄ заявили, що більшість спостерігачів приїжджають з країн-членів Євросоюзу Фото: спостерігачі ОБСЄ (flickr.com/osce)

Росія в цьому році направила спостерігачів 35

Більшість спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні приїжджають з країн-членів Європейського союзу. Про це йдеться в повідомленні місії ОБСЄ в Facebook.

"В СММ ОБСЄ працюють спостерігачі з 44 держав-учасників ОБСЄ. Російська Федерація, як одна з таких держав, направила 35 спостерігачів (у минулому році - 39). Більшість спостерігачів місії приїжджають з країн-членів Європейського союзу (339 спостерігачів). Крім того, в місії працюють 373 місцевих співробітника", - йдеться в повідомленні.

#ФактиМаютьЗначення У відповідь на коментар Iryna Gerashchenko СММ хотіла б уточнити таке: У СММ ОБСЄ працюють спостері...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що за останній рік в місії ОБСЄ на Донбасі удвічі зросла кількість росіян.

"За останній рік, до речі, в СММ ОБСЄ вдвічі зросла присутність росіян, у кілька разів зросла присутність сербів, білорусів. Ми хочемо сказати, що дуже важливо, щоб всі, хто працює в СММ ОБСЄ, були неупередженими і беззастережно ставилися до виконання своїх обов'язків", - сказала Геращенко.