ua en ru

Обвалення житлового будинку в Індії: поліція заарештувала підозрюваного в інциденті

Обвалення житлового будинку в Індії: поліція заарештувала підозрюваного в інциденті Фото: обвалення житлового будинку в Індії (twitter.com)

Серед причин обвалення житлового будинку в Індії називають несанкціонований ремонт

Поліція заарештувала підозрюваного в обваленні житлового будинку в Індії, в результаті якого загинули 17 людей. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію чиновника.

"Індійська поліція у середу заарештувала власника кількох квартир у чотириповерховій будівлі, що обрушилася в Мумбаї, в результаті чого загинуло 17 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, серед ймовірних причин катастрофи називають несанкціонований ремонт. В будівлі розміщувався будинок престарілих на першому поверсі та три-чотири сім'ї проживали на кожному з поверхів.

Так, очевидці повідомляють, що будівельники вибігали з будівлі, кричущі жителям на поверхах вище, щоб ті теж терміново покинули приміщення, оскільки будівля ось-ось завалиться. Зазначається, що воно звалилося менш ніж за 10 секунд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих в результаті обвалення житлового вдома в Мумбаї (Індія) зросла до 17 осіб. Зазначалося, що рятувальники продовжують розбирати завали будинку, тому кількість загиблих може зрости. Мер міста Вішванат Махадешвар заявив, що обрушене будівлю не було в занедбаному стані.