ua en ru

Обмін Савченко на затриманих російських військових малоймовірний, - адвокат

Обмін Савченко на затриманих російських військових малоймовірний, - адвокат Фото: Надія Савченко

Захист Савченко вважає малоймовірним її обмін на російських військових

Захист української льотчиці і нардепа Надії Савченко вважає малоймовірною перспективу її обміну на затриманих напередодні українськими силовиками двох російських військовослужбовців. Про це у своєму Twitter повідомив адвокат льотчиці Марк Фейгін.

"У зв'язку з потрапили в полон військовослужбовцями ГРУ на Сході України, мені здається малоймовірною перспектива їх обміну на Савченка", - зазначив адвокат.

Відзначимо, напередодні радник глави МВС України Антон Геращенко запропонував президенту РФ Володимиру Путіну обміняти двох військовослужбовців з Тольятті на українську льотчика Надію Савченко і 400 полонених.

"Після того, як ми проведемо справедливий і відкритий суд над двома військовими злочинцями з Росії, яких ти (Володимир Путін, - ред.) прислав до нас вбивати наших громадян, пропоную обмін: двоє російських військових злочинця, які стали такими з волі твоєї, міняємо на Надію Савченко і всіх наших майже 400 полонених", - написав Геращенко у своєму Facebook.

Нагадаємо, двоє російських військовослужбовців з м. Тольятті були затримані силами АТО в районі м. Щастя (Луганська обл.).

Незабаром після появи цієї інформації в ЗМІ в ЛНР назвали затриманих військових РФ "бійцями народної міліції".