ua en ru

Прикро, що пропустили в кінцівці, - Сергій Ребров

Прикро, що пропустили в кінцівці, - Сергій Ребров Сергій Ребров

Після гри з "Фіорентиною" в Лізі Європи тренер "Динамо" Сергій Ребров нарікав на відсутність досвіду великих матчів своєї команди. Про це пише сайт УЄФА.

"Важка гра, як і всі матчі плей-офф у Лізі Європи. Шкода, що ми пропустили в кінцівці. Це прикро, але в той же час думаю, що нічийний результат можна назвати закономірним. Хлопці, звичайно, засмучені в роздягальні, але нічого непоправного не сталося, попереду зустріч, і поки путівка в півфінал залишається в наших руках. Ми намагалися гранично уважно відіграти в центральній і опорної зонах, звідки "Фіорентина" починає свої атаки", - говорить Ребров.

"Було важко, але в першому таймі в цілому впоралися із суперником. Після перерви втратили ініціативу, і стало вже складніше. Певні проблеми зі спиною були у Буяльського, Ленс теж поки далекий від кращих кондицій. Словом, у нас були свої складності. І, звичайно, "Динамо" бракує досвіду в таких відповідальних матчів. У чемпіонаті України їх зовсім небагато. На найвищому рівні це також відіграє роль", - додав тренер "Динамо".

Нагадаємо, матч завершився внічию 1:1. У киян буде можливість показати свій футбол через тиждень 23 квітня в повторній зустрічі.