ua en ru

Через знеструмлення у Львівській області затримався ряд поїздів

Через знеструмлення у Львівській області затримався ряд поїздів Ілюстративне фото (twitter.com/uz_gov_ua)

Затримка потягів склала до однієї години

У Львівській області в результаті знеструмлення затримався ряд пасажирських поїздів. Про це йдеться в повідомленні Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА в Facebook.

Повідомляється, що напередодні ввечері від чергового Львівської дирекції залізничних перевезень надійшло повідомлення про те, що о 21:46 у результаті знеструмлення контактної мережі на станції "Красне" Львівської залізниці на під'їздах до станції сталася затримка пасажирських поїздів. Зокрема, затрималися електропоїзд "Львів-Золочів", пасажирські поїзди "Івано-Франківськ-Миколаїв" та "Львів-Одеса", електропоїзд "Тернопіль-Львів" та пасажирський поїзд Інтерсіті "Київ-Львів".

"Електропостачання контактної мережі було відновлено о 22:46. Затримка потягів склала до 1 години. Обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Через знеструмлення у Львівській області затримався ряд поїздівЧерез знеструмлення у Львівській області затримався ряд поїздів

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на заході України в результаті негоди знеструмлено понад 50 населених пунктів. Найбільше від негоди постраждала Львівська область.