ua en ru

Обіцянки "майданних лідерів" так і залишилися обіцянками, - "Український вибір"

Обіцянки "майданних лідерів" так і залишилися обіцянками, - "Український вибір" Фото: сьогодні в Україні День гідності і свободи

Обіцянки "майданних лідерів" так і залишилися обіцянками. Про це йдеться в заяві виконкому Громадського руху "Український вибір — Право народу" до Дня гідності і свободи.

"Задумайтеся, з якими результатами країна підійшла до третьої річниці Євромайдану. Замість обіцяних європейських зарплат і пенсій ― європейські тарифи, замість "ємного" європейського ринку ― квоти і обмеження для українських товарів... У країні не тільки банкрутують і закриваються підприємства, під питанням опинилося існування цілих галузей промисловості", - йдеться в заяві.

В "Українському вибірі" вважають, що обіцянки "майданних лідерів" затвердити в Україні демократичні цінності та свободи, побороти корупцію, відкрити кордони так і залишилися обіцянками.

"Журналістів, інакомислячих, незгодних з офіційною — тобто єдино вірною — позицією, цькують, переслідують", - зазначили автори заяви.

У виконкомі переконані, що "тільки тоді, коли в Україні буде реальне народовладдя, коли народ, як і прописано в Конституції, стане "носієм суверенітету і єдиним джерелом влади", ми зможемо з повним правом святкувати День Гідності та Свободи".