ua en ru

Обсяг виробництва КрАЗ в червні виріс на 7,4% до 102 автомобілів

Обсяг виробництва КрАЗ в червні відносно минулого місяця виріс на 7,4% до 102 автомобілів

Обсяг виробництва КрАЗ в червні відносно минулого місяця виріс на 7,4% до 102 автомобілів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби публічного акціонерного товариства "АвтоКрАЗ".

У загальному обсязі вироблених в червні частка машин шасі склала 80%, сідельних тягачів - 10%, бортових - 5%, самоскидів - 4%, сортиментовозов - 1%. Слід зазначити, що спостерігається незначне пожвавлення внутрішнього ринку. Так, для українського споживача із загальної кількості виготовлених автомобілів підприємством було вироблено 10,8%, далеке зарубіжжя - 68,6%, РФ - 20,6 %.

За підсумками роботи у другому кварталі було вироблено 287 автомобілів, що на 36% більше аналогічного показника минулого року. З початку року випуск автомобілів КрАЗ склав 479 одиниць, що майже на 50 % більше, ніж у першому півріччі минулого року.
Більш ніж у два рази, в порівнянні з першим півріччям минулого року, зросли продажі. Всього споживачам з початку року відвантажено 430 автомобілів.

Значне зростання демонструє ПАТ "АвтоКрАЗ" та за іншими напрямами своєї виробничої діяльності. Так, порівняно з першим півріччям 2013 року, значно - на 50 %, збільшено обсяги виробництва запасних частин, і на 30% зросли обсяги продукції ливарного виробництва.