ua en ru

Об'єднання з "Народним контролем" вигідніше Гриценку, ніж Добродомову, - експерт

Об'єднання з "Народним контролем" вигідніше Гриценку, ніж Добродомову, - експерт Фото: Володимир Цибулько (з відкритих джерел)

Політолог запропонував проаналізувати останню виборчу кампанію партії Гриценка

Об'єднання "Громадянської позиції" з "Народним контролем" більш вигідне Анатолію Гриценку, ніж Дмитру Добродомову. Так об'єднання політичних сил прокоментував в ефірі телеканалу "112 Україна" політолог Володимир Цибулько.

Політолог запропонував проаналізувати останню виборчу кампанію партії Гриценка на виборах в окремих територіальних громадах: "При його особистого рейтингу виявилося, що партії у нього немає. Тобто 0,5% набраних на виборах в ОТГ є дуже симптоматичним сигналом".

Однак Цибулько зазначає, що поява "Народного контролю" в зв'язці з Гриценком за рахунок надійної антикорупційної репутації Дмитра Добродомова створює "синергетичний підхід".

"У "Народного контролю", наскільки мені відомо, партійна структура краща, ніж у Гриценка, доступ до медіаресурсів, можливості оперувати медіаресурсами значно потужніші, ніж у Гриценка", - переконаний політолог.

22 травня Дмитро Добродомов і Анатолій Гриценко на зустрічі лідерів демократичної опозиції в Івано-Франківську оголосили, що партії "Народний контроль" і "Громадянська позиція" мають намір об'єднатися у спільну політичну платформу.