ua en ru

Обамеянг розчарований рішенням "Боруссії" відсторонити його

Обамеянг розчарований рішенням "Боруссії" відсторонити його Фото: П'єр-Емерік Обамеянг (bvb.de)

Габонський футболіст приїхав на тренування із запізненням

Нападник дортмундської "Боруссії" П'єр-Емерік Обамеянг розчарований рішенням керівництва не включати його на гру 12 туру німецької Бундесліги проти "Штутгарта" через дисциплінарні причини. Слова габонців наводить Bild.

"Минулого року я зрозумів позицію клубу, бо не дотримувався правил і запізнився на тренування. Але зараз цього не було. Я не хотів спізнитися. Не розумію рішення керівництва", - сказав Обамейянг.

Габонський футболіст приїхав на тренування о 14:20, хоча заняття було заплановано на 14:00. Обамейянг ж думав, що тренування була призначена на 14:30.

Нагадаємо, згідно з інформацією Bild, причиною відсторонення Обамейянг від основної команди "Боруссії" стало не тільки запізнення гравця на тренування.

Під час поїздки в Іспанію габонський футболіст відвідав колишнього партнера по "Боруссії" Усмана Дембеле, який тепер виступає за "Барселону". У соціальні мережі потрапили фотографії і відео, що зафіксувало гравця зі своїм братом Віллі в нічному клубі. Обамейянг здійснив поїздку у вільний від роботи час, але це не сподобалося керівництву "Боруссії".