ua en ru

Обама не вірить у перемогу Трампа на президентських виборах

Обама не вірить у перемогу Трампа на президентських виборах Фото: Барак Обама вважає, що Дональд Трамп не стане наступним президентом США

Американський президент також впевнений, що зараз у США дуже ефективний уряд, який знає, як чинити

Президент США Барак Обама не вірить у те, що його наступником стане учасник передвиборної гонки Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп. Про це він заявив в інтерв'ю CNN.

"Я не думаю про це. Тому що я не очікую, що це (обрання Трампа, - ред.) відбудеться", - сказав Обама, коментуючи ідею Трампа закрити в'їзд американським мусульманам назад в США, якщо вони залишать країну.


Він додав, що успіхи американських мусульман і їх інтеграція в суспільство убезпечили США від загрози тероризму в тому вигляді, в якому з ним стикається Європа.

"Ми повинні переконатися в тому, що ми не залучаємося в мимовільну антимусульманську риторику, яку ми вже чули від деяких політиків", - зазначив президент.

Він також вважає, що у Сполучених Штатів є дуже ефективні кадри і уряд, який знає, як чинити.

"Поки ми діємо з позиції впевненості та сили і усвідомлюємо, хто ми є, терористичні угруповання і їхні прихильники не зможуть перемогти нас", - впевнений Барак Обама.

Нагадаємо, мільярдер і один з головних претендентів від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп обіцяє налагодити відносини з РФ і перемогти угруповання "Ісламська держава".