ua en ru

Обама нічого не робив щодо РФ, бо очікував на перемогу Клінтон, - Трамп

Обама нічого не робив щодо РФ, бо очікував на перемогу Клінтон, - Трамп Фото: Дональд Трамп (flickr.com secdef)

За словами Трампа, Обама не хотів "розхитувати човен"

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що його попередник Барак Обама нічого не робив щодо втручання Російської Федерації в американські вибори, бо очікував на перемогу Гілларі Клінтон. Про це американський президент написав у своєму Twitter.

"Обама нічого не зробив щодо Росії після того, як ЦРУ поінформувало його про втручання, оскільки він очікував на перемогу Клінтон і не хотів "розхитувати човен", - вважає Трамп.

Нагадаємо, напередодні голова США обвинувачував Обаму в бездіяльності в ситуації з втручанням Росії у виборах у США. Трамп заявив, що Обама ще до виборів знав про ймовірне втручання Росії, проте "нічого не зробив".

"Якщо адміністрації Обами задовго до виборів в 2016 році повідомили, що Росія намагається втрутитися, чому не було ніяких дій?" - написав президент США у Twitter.

Американський президент виступив з такою заявою після повідомлення газети Washington Post про те, що Бараку Обамі ще в серпні минулого року було відомо про "пряму участь" президента РФ Володимира Путіна в спроби втручання у виборчий процес в США.