ua en ru

ВАТ «Миколаївцемент» вклало за чотири роки у поліпшення навколишнього середовища майже 100 млн грн.

ВАТ «Миколаївцемент» за останні чотири роки вклало в підвищення екологічної безпеки виробництва майже 100 млн грн. Про це повідомив генеральний директор ВАТ Гюнтер Семтан, передає пресс-служба «Миколаївцемента».

«Наше підприємство вклало понад 20 млн грн. інвестицій у встановлення нового пиловловлюючого обладнання для процесу виробництва цементу, а також покращення роботи існуючого обладнання», - додав Г.Семтан.

За словами начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській обл. Богдана Матолича, тепер підприємство не входить до числа головних забруднювачів області.

ВАТ «Миколаївцемент» - цементний завод у м. Миколаєві (Львівська обл.). Діє з 1950 р. На сьогодні виробнича потужність становить 1,4 млн т цементу на рік, виробляється три типи цементу для різних потреб. Продукція заводу займає близько 11% національного ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України, в т.ч. Закарпаття, і частково Київська область. З 1999 р. завод є частиною Групи «Лафарж», в якій працює 84 тис співробітників в 79 країнах. У 2008 р. обсяги продажів «Лафаржу» сягнули 19 млрд євро.