ua en ru

Про вихід з ПР оголосили ще 5 нардепів

Народні депутати України Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак та Іштван Гайдош заявили про вихід з Партії регіонів

Народні депутати України Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак та Іштван Гайдош заявили про вихід з Партії регіонів. Про це йдеться в офіційній заяві депутатів.

"Ідучи на вибори, ми обіцяли вам покращення рівня життя, безпеку та стабільність. Іншого, на нашу думку, для Закарпаття і бути не може. На жаль, процеси, що відбуваються сьогодні в Партії регіонів, не дають нам можливості виконати обіцяне", - йдеться у заяві.

Нардепи підкреслили, що ще на початку політичної кризи, коли сотні тисяч українців вийшли на вулиці мирно відстоювати свої громадянські права і свободи, вони наполягали на поверненні до європейського вектора розвитку і не допущенні кровопролиття.

"Але нас ніхто не почув. Події останніх трьох місяців показали, що в країні, на жаль, реалізовується безвихідний сценарій, що веде до громадянської війни і розпаду держави. У зв'язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів", - йдеться в заяві.

Нардепи закликали однопартійців усіх рівнів послідувати їх прикладу, бо "жодна політична партія не варта людського життя".