ua en ru

О.Довгий вважає недопустимим закладений у проекті держбюджету показник вилучення з бюджету Києва у розмірі 8,5 млрд грн

Секретар Київради Олесь Довгий вважає недопустимим закладений у проекті держбюджету показник вилучення з бюджету Київ у розмірі 8,5 млрд грн. Про це він заявив під час засідання Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

Він підкреслив, що в проекті бюджету, який був затверджений парламентом в першому читанні, передбачені вилучення з бюджету столиці у розмірі 8,5 млрд грн. "Минулий уряд заклав вилучення 6 млрд грн. (на 2010 р.), яке продемонструвало, що ми не те, що розвиватися не можемо, ми не можемо виконувати елементарні функції - навіть зарплати виплачувати своєчасно. А тут стоїть вилучення 8,5 млрд грн. Я думаю, що цей проект буде обов'язково відкоректований", - підкреслив О.Довгий.
Він відзначив, що під час дискусії на засіданні бюджетного комітету викликали обурення у всіх депутатів парламенту, що дає підставу сподіватися, що "У ВР між першим читанням і другим цей підхід до Києва буде змінений в корені, інакше я просто не бачу можливості охарактеризувати це відношення, і сподіваюся, що воно буде змінено", - сказав він.