ua en ru

Нинішнє управління в Україні неминуче спричинить колапс держави, - Медведєв

Нинішнє управління в Україні неминуче спричинить колапс держави.

Нинішнє управління в Україні неминуче спричинить колапс держави. Таку думку висловив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв у своєму Facebook.

"Віктор Янукович не був легально відправлений у відставку, а значить - залишається законно обраним Президентом, насильно позбавленим влади. І це повинні розуміти всі, в тому числі представники Майдану, що засідають в уряді та Раді, політичні функціонери в Києві і наші західні партнери. Нові влади не мають належної легітимності, і що ще гірше - взагалі не володіють реальними важелями впливу на ситуацію в країні. Влада - у різних радикалів, бойовиків, бандитів. Вони приймають фінальні рішення і, швидше за все, будуть приймати їх після 25 травня. Їм немає сенсу ділитися владою з іншими. Вони господарі на вулицях і на входах в адміністративні будівлі. Це - вкрай небезпечно. Такий спосіб управління неминуче спричиняє колапс держави", - написав Медведєв.

За його оцінкою, ситуація, що склалася, зумовила відсутність нормальних відносин між керівництвом урядів РФ і України. Однак контакти на робочому рівні зберігаються, пояснив прем'єр.