ua en ru

Новий термінал аеропорту "Донецьк" буде здано до 28 грудня, - Борис Колесніков

Новий термінал аеропорту "Донецьк" буде введено в експлуатацію наприкінці грудня цього року. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури України Борис Колесніков сьогодні, 9 вересня, під час наради в Донецьку, присвячену підготовці міста до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє прес-служба міністерства.

На нараді, що відбулася у будівлі нового терміналу міжнародного аеропорту "Донецьк", обговорювалися питання здачі аеропорту, будівництва і реконструкції доріг, готовності готельного комплексу тощо.
Зокрема, мова йшла про оздоблювальні роботи терміналу, паркінг, інженерне і технологічне устаткування, благоустрій прилеглої території. Віце-прем'єр поставив жорсткі терміни здачі об'єкта - до 28 грудня поточного року аеропорт має бути зданий в експлуатацію.
"До пуску залишилося не так багато часу. Це дуже сучасний аеропорт, максимально зручний для пасажирів і здатний приймати більше трьох мільйонів пасажирів на рік", - сказав Борис Колесніков.