ua en ru

Новий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановлено

Новий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановлено

Системно сприяючи вітчизняному спорту, просувати Україну на міжнародній арені лідерства. Так можна окреслити спортивний вектор соціальної відповідальності Національної мережі автозаправних комплексів під ТМ "БРСМ-Нафта". З 2017 року між цим форвардом паливного роздробу України та Федерацією стронгмену України, що у масовій свідомості асоціюється з козацькою силою, зав’язалася тісна дружба. Братання богатирського товариства з командою "БРСМ-Нафта" ґрунтується на моральній, фінансовій та організаційній підтримці зірки українського силового багатоборства – атлета Віктора Посудевського, який у травні цього року здобув титул чемпіона України, а у липні став фіналістом міжнародних змагань зі стронгмену.

Однак, задум такого протегування полягає не стільки у сприянні спортивній кар’єрі членів Федерації стронгмену України, а перетворення їх на амбасадорів бренду Україна у світі. Адже, міць духу і тіла представників української нації, особливо у світлі буремних подій на сході України, дедалі стає візитівкою України у Європейському Союзі, Штатах, Канаді. Саме цьому була присвячена грандіозна подія, що за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" відбулась 29 жовтня у Києві на центральній площі Національного експоцентру України. Віктор Посудевський наважився на встановлення рекорду України у категорії "Спорт, спеціальна підготовка, вперше", а саме: спроба зрушити і протягнути певну відстань вантажівку вагою 21,5 тонни при масі власного тіла 92 кг. Снарядом стронгмену символічно став газовоз мережі "БРСМ-Нафта", групою підтримки – сотні гостей експоцентру, Василь Вірастюк та інші стронгмени, команда мережі "БРСМ-Нафта", офіційно фіксував рекорд Ігор Підчібій, президент проекту "Книга рекордів України". І, завдяки щоденним багатогодинним тренуванням і вірі його однодумців та партнерів, Віктор Посудевський встановив рекорд України: газовоз "БРСМ-Нафта" вагою 21,5 тонни був зрушений і протягнутий 19,5 метри за 51,98 секунд!

Новий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановленоНовий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановленоНовий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановленоНовий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановленоНовий рекорд України за підтримки ТМ "БРСМ-Нафта" встановлено

Атмосфера радості на центральній площі експоцентру, невщухаючі оплески і фотосесія з рекордсменом якнайкраще підтвердили гордість українців за нове досягнення їх співвітчизника-богатиря. Рекордсмен отримав офіційне свідоцтво про встановлення рекорду, а мережа АЗК "БРСМ-Нафта" та Федерація стронгмену України – дипломи Книги рекордів України за сприяння встановленню нового рекорду України. Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі АЗК "БРСМ-Нафта" підсумував цю подію так: "Активна підтримка вітчизняних спортсменів бізнесом неабияк сприяє просуванню бренду Україна у світі, тому національна автозаправна мережа "БРСМ-Нафта" спільно з Федерацією стронгмену України ініціювала встановлення рекорду, який продемонструє українцям та міжнародній спільноті всю велич козацької держави".