ua en ru

Нова наглядова рада "Нафтогазу" проголосував щодо аудитора

Нова наглядова рада "Нафтогазу" проголосував щодо аудитора Фото: Андрій Коболєв (УНІАН)

Наглядова рада "Нафтогазу" провела перше офіційне засідання

Нова наглядова рада НАК "Нафтогаз України" проголосувала щодо аудитора на своєму першому офіційному засіданні. Про це сьогодні в ефірі 5 каналу повідомив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

"Сьогодні насправді ще одна позитивна подія, крім Стокгольма, сьогодні було проведено перше офіційне засідання наглядової ради, де був обраний голова і було проголосоване перше питання щодо вибору аудитора НАК "Нафтогаз України", - повідомив він.

За його словами, наступне засідання очікується в січні і буде присвячено тому, "як далі діяти з групою "Нафтогаз" з точки зору тієї стратегії, яку розробив менеджмент за допомогою консультантів, яку погодив попередній спостережну раду, яка була передана на погодження уряду.

Відзначимо, Кабінет міністрів України затвердив новий склад наглядової ради НАК "Нафтогаз України" на засіданні уряду 13 грудня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко відреагував на рішення Стокгольмського арбітражу по відхиленню вимог "Газпрому" за виплатами з боку НАК "Нафтогаз Україна".