ua en ru

Новий рік: онлайн трансляція з Майдану

Новий рік: онлайн-трансляція з Майдану. Сьогодні, 31 грудня, завершується 2013 р. і опівночі мешканці України і Києва будуть зустрічати новий 2014 р., а урочистості будуть показані на свято Новий рік онлайн.

Новий рік: онлайн-трансляція з Майдану. Сьогодні, 31 грудня завершується 2013 р. і опівночі мешканці України і Києва будуть зустрічати новий 2014 р., а урочистості будуть показані на свято Новий рік онлайн (фото, відео).

До всеукраїнського об'єднання "Майдан" станом на 31 грудня 2013 р. приєдналися понад 32 тис. осіб.

Раніше опозиція спростувала заяви МВС про правопорушення на Євромайдані.

У Новий рік у всіх районах р. Києва і муніципальних культурних закладах під час новорічних свят 2014 р. відбудеться понад 1000 тематичних новорічно-різдвяних заходів.

У Департаменті культури Київської міської державної адміністрації (КМДА) інформують, що в святкову програму свята Новий рік в цьому році увійшли різножанрові культурно-масові, мистецькі акції, спортивні заходи з урахуванням різних смаків і вікових категорій киян і гостей міста.

Зазначимо, що на Майдані Незалежності з 31 грудня 2013 на 1 січня 2014 р. спробують встановити світовий рекорд з виконання національного гімну, що обіцяє стати одним з найцікавіших видовищ, показаних у свято Новий рік онлайн.

Крім виконання гімну, Майдан Новий рік обіцяє показати зірковий вертеп, участь у якому цього року візьме понад 20 політиків, громадських діячів, журналістів, музикантів. Зокрема, одного з трьох царів буде грати Лесь Подерев'янський, Ірода - Володимир Ар'єв, одного з чортів - Сергій Поярков, солдата - Сашко Положинський, "титушек" - Фоззі та Фагот.

Новий рік: онлайн трансляція з Майдану

Новий рік: онлайн трансляція з Майдану

Раніше повідомлялося, що Президент України Віктор Янукович виступить із традиційним телезверненням онлайн в Новий рік. Звернемо увагу, що Обидва святкові звернення Президента були відзняті на території свято-Успенської Києво-Печерської Лаври і її головному храмі - Соборі Успіння Пресвятої Богородиці.

Як можна побачити з трансляції Новий рік онлайн, сьогодні Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав громадян з Новим 2014 роком. Також, у своїй промові Азаров підбив підсумки року, що минає.