ua en ru

Новий рік у Києві: як завтра працюватиме транспорт

Новий рік у Києві: як завтра працюватиме транспорт Фото: Софійська площа (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня в Києві продовжать роботу громадського транспорту. Зокрема, столичний фунікулер буде працювати цілодобово.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Метро в Києві працюватиме на дві години довше. При цьому станцію "Золоті ворота" можуть тимчасово закрити на вхід, щоб всі бажаючі могли дістатися ялинки на Софійській площі.

Також можливе тимчасове закриття центральних станцій столичного метрополітену. А саме, "Золоті ворота", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Поштова площа" та "Контрактова площа", щоб уникнути масового скупчення пасажирів.

Крім того, рух наземного громадського транспорту, який проходить біля станцій метро, буде узгоджене з розкладом проходження останніх його поїздів.

Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час, а з центру міста - близько 2:15.

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив продовжити роботу ресторанів у новорічну ніч. Вони будуть працювати до 7:00. Однак обмеження за кількістю відвідувачів у закладах залишилися незмінними.

Крім того, Кабмін продовжив дію карантину в Україні до кінця зими. Він буде діяти до 28 лютого 2021 року. При цьому з 8 січня в Україні буде жорсткий карантин.