ua en ru

Новий директор із комунікацій Білого дому видалив старі твіти з критикою Трампа

Новий директор із комунікацій Білого дому видалив старі твіти з критикою Трампа Фото: Ентоні Скарамуччі (facebook.com/ascaramucci)

Скарамуччі почистив старі пости, які відображали його погляди, що суперечать політиці Трампа

Новий директор із комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі видалив свої старі твіти, в яких він критикував чинного президента США Дональда Трампа й підтримував його опонентку на виборах Хілларі Клінтон. Про це повідомляє DW.

Зазначено, що старі пости Скарамуччі відображали його погляди, що суперечать політиці Трампа.

"Цілковита прозорість: я видаляю старі твіти. Мої колишні погляди еволюціонували і не повинні відволікати (увагу - ред.). Я служу порядку денному президента США, і це єдине, що має значення", - написав Скарамуччі.

Він також додав, що політика за принципом "підловити супротивника" закінчилася.

Повідомляється, що Скарамуччі видалив твіти, в яких критикував Трампа та позитивно відгукувався про його суперницю на президентських виборах у США 2016 року від Демократичної партії Клінтон. Ідеться, зокрема, про твіти з критикою планів Трампа звести мур на кордоні США з Мексикою. У 2012 році Скарамуччі писав, що підтримує одностатеві шлюби і виступає проти смертної кари.

Під час президентської передвиборної кампанії 2016 року в США Скарамуччі підтримував суперників Трампа на кандидатство від республіканців - Скотта Уокера та Джеба Буша. У 2015 році він назвав Трампа "політичним нікчемою" в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, про нову посаду Скарамуччі стало відомо 21 липня. Американські медіа пов'язують із цим призначенням відставку речника Білого дому Шона Спайсера, про яку стало відомо того ж дня.