ua en ru

Новим "мером" Слов'янська став Володимир Павленко, - місія ОБСЄ

Так званим "мером" Слов'янська Донецької області замість В'ячеслава Пономарьова став Володимир Павленко. Це випливає зі звіту української місії Організації з безпеки і співробітництва у Європі за 11 червня, який був опублікований увечері 12 червня.

"У Донецьку представники моніторингової місії ОБСЄ зустрілися з новим "мером" Слов'янська Володимиром Павленком", - наголошується у звіті.

У ході зустрічі із представниками місії Павленко, як йдеться у звіті, наголосив на необхідності покласти край бойовим діям у регіоні і відзначив роль міжнародного співтовариства у вирішенні цього завдання.

"Мер" зазначив у відповідь на запитання представників місії, що завжди є можливість для переговорів і що не потрібно виключати спосіб врегулювання ситуації насильницькими засобами", - наголошується у звіті.

Нагадаємо, 10 червня самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов був відсторонений від посади і заарештований "міністром оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Ігорем Стрєлковим (Гіркін) "за порушення субординації".