ua en ru

Новим гендиректором "Vodafone Україна" стане Ольга Устинова

Новим гендиректором "Vodafone Україна" стане Ольга Устинова Фото: Ольга Устинова (Flickr /Vodafone Ukraine)

Раніше вона протягом чотирьох років очолювала київське територіальне управління ПрАТ "МТС Україна"

"Vodafone Україна" оголошує про призначення Ольги Устинової на посаду генерального директора компанії. Про це сьогодні повідомили у прес-службі мобільного оператора.

Як зазначається, Устинова вступить на посаду з 1 січня 2016 року, а Олег Проживальський, який в даний час очолює компанію, повернеться до обов'язків директора "Vodafone Україна" з корпоративного управління і контролю.

Ольга Устинова протягом чотирьох років очолювала київське територіальне управління ПрАТ "МТС Україна". Під її керівництвом було реалізовано проекти з розвитку мереж мобільного та фіксованого зв'язку оператора. За роки роботи на посаді директора київської філії "МТС Україна" зміцнила позиції оператора в регіоні, збільшивши частку ринку послуг мобільного зв'язку. Кількість корпоративних клієнтів компанії в регіоні зросла за цей час майже вдвічі.

До переходу до компанії "МТС Україна" Устинова обіймала керівні посади в телекомунікаційних компаніях України, таких як "Укртелеком", life:), N-Pay, "GSM Ukraine". В останній рік очолювала в МТС макрорегіон "Далекий Схід".

Закінчила із червоним дипломом Одеську державну академію зв'язку ім. О. С. Попова в 1995 році за спеціальністю "Інженер-економіст". Заміжня, виховує сина.

Знайомтесь, це Ольга Устинова. З нового року вона стане генеральним директором Vodafone Україна. Вітаємо!

Опубліковано Vodafone Ukraine 15 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше у грудні Vodafone відкрив перший магазин в Україні.