ua en ru

Нові справи НАБ можуть не сподобатися депутатам від "Народного фронту", - Ситник

Нові справи НАБ можуть не сподобатися депутатам від "Народного фронту", - Ситник Фото: Артем Ситник розповів, які справи не подобаються депутатам НФ

Голова НАБ вважає, що депутати, які звинувачують бюро у неефективності, діють на випередження

Нові справи, які зараз готує Національне антикорупційне бюро України (НАБ), можуть не сподобатися депутатам від "Народного фронту", які нині заявляють про неефективність роботи відомства. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова НАБ Артем Ситник.

"Депутати починають кричати саме тоді, коли починають чіпати самі болючі теми - газову сферу. На підході ряд справ і я впевнений, що "Народний фронт" ще більше кричатиме, як тільки по цих справах будуть прийматися відповідні рішення. Можливо, зараз вони діють на випередження", - повідомив Ситник.


Антикорупційні органи 15 червня в рамках розслідування корупційної схеми із перепродажу газу, видобутого в рамках спільної діяльності з державним підприємством "Укргазвидобування", провели 37 обшуків у Львові, Дніпропетровську та Києві. У результаті було затримано 10 осіб, підозрюваних у причетності до газової схеми.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України оголосило нові підозри фігурантам "газової справи" Валерію Постному та Олегу Рябошапці.