ua en ru

Нову Одеську поліцію будуть тренувати американці, - Саакашвілі

Нову Одеську поліцію будуть тренувати американці, - Саакашвілі Фото: Міхеїл Саакашвілі

Уряд США виділить кошти на зарплати новій команді Саакашвілі

Нову Одеську поліцію будуть тренувати американські поліцейські з Каліфорнії. Про відповідну домовленість з послом США Джеффрі Пайеттом сьогодні, 6 липня, на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі.

"Сьогодні Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі провів зустріч з послом США Джеффрі Пайеттом. Домовилися, що американські поліцейські з Каліфорнії будуть тренувати нову Одеську поліцію", - сказав Саакашвілі.

Крім цього, як пише голова ОДА, в рамках Одеського антикорупційного натиску уряд США погодився виділити кошти на заробітні плати новій команді Саакашвілі.

Сегодня Глава Одесской ОГА Михаил Саакашвили провел встречу с Послом США Джеффри Пайеттом. Договорились, что американски...

Posted by Mikheil Saakashvili on 6 липня 2015 р.

Нагадаємо, раніше США пообіцяли підтримку Саакашвілі і його команді. "Уряд Сполучених Штатів повністю підтримує губернатора Саакашвілі і його команду, і ми все зробимо, щоб вони були успішними", - сказав посол США в Україні Джеффрі Пайетт.

Як стало відомо, Михайло Саакашвілі призначив своїм заступником Володимира Жмака. Варто зазначити, що Володимир Жмак до призначення на посаду, з 2011 р. обіймав керівні посади в кількох нафтових компаніях. А в 2014 р. він балотувався у Київраду від партії УДАР, але обраний не був.