ua en ru

Під Новотошковским на розтяжці підірвався український військовий, - Москаль

Під Новотошковским на розтяжці підірвався український військовий, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Сержант зачепив розтяжку з гранатою і отримав поранення

Біля с. Новотошковское Луганської області вчора, 5 червня, підірвався український військовий, він отримав поранення, однак загрози життю немає. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора біля с. Новотошковское (селище біля 29-го блокпоста на автодорозі Бахмутка) підірвався український військовий. 41-річний сержант вийшов на околицю селища в лісосмугу і зачепив розтяжку з гранатою. На щастя, поранення неважкі, загрози життю немає", - йдеться в повідомленні.

За даними Москаля, обстрілів Новотошковского не було, проте в районі 29 і 25 блокпостів на Бахмутської трасі тривають перестрілки з автоматичних гранатометів, гармат, БМП і стрілецької зброї.

"Бойові дії протягом вчорашнього вечора і минулої ночі велися також у Кримському, Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцеве), Станиці Луганської та Катериновке. У всіх випадках вони мали локальний характер, артилерія не застосовувалася. Даних про поранених і загиблих не надходило", - повідомляється на сайті Москаля.

Нагадаємо, вчора при обстрілі Авдіївки був поранений мирний житель.