ua en ru

Під Новоласпою бойовики сформували 2 артилерійських дивізіону, - ІС

Під Новоласпою бойовики сформували 2 артилерійських дивізіону, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Противник також посилює свою тактичну групу на приморському напрямку

Проросійські бойовики сформували в районі н. п. Новоласпа (Донецька обл.) дві артилерійські групи. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, представник групи "Інформаційне спротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"На напрямку Новоласпа бойовики закінчили формування двох зведених артилерійських груп (з дивізіон кожна) - всього 22 знаряддя 122-мм і 152-мм ствольної артилерії, 8 САУ 2С1 "Гвоздика" і 2С3 "Акація", 8 установок РСЗВ "Град". Одна артгруппа розташована на позиціях південніше н. п. Комсомольське, друга розгортається в районі Краснопілля-Кам'янка", - зазначив Тимчук.

За його словами, противник продовжує проводити активну перегрупування і перекидання живої сили і бойової техніки.

"Противник продовжує посилювати свою тактичну групу на приморському напрямку. У район н. п. Саханка перекинуто дві тактичні групи - одна 55-60 чол., друга 90-100 чол. У складі груп всього 6 одиниць броньованої техніки (в основному БТР-и і МТ-ЛБ), а також кілька джипів і позашляховиків, основна частина бойовиків пересувається на армійських вантажівках", - уточнив нардеп.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Продолжается активизация обстрелов со стороны российско-терро...

Posted by Дмитрий Тымчук on 12 августа 2015 г.

Нагадаємо, напередодні Тимчук повідомляв про перекидання бойовиками додаткових сил під Старогнатовку і Новоласпу.