ua en ru

У новорічну ніч правопорядок у країні забезпечуватиме 10 тис. правоохоронців

У новорічну ніч правопорядок у країні забезпечуватиме 10 тис. правоохоронців Фото: українська поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Зокрема понад 8 тисяч поліцейських та 2 тисячі військовослужбовців Національної гвардії

У новорічну ніч безпеку та порядок по всій країні забезпечуватиме понад 10 тисяч правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Зазначено, що особовий склад поліції в державі переведено на посилений варіант несення служби.

"За наявною інформацією, масові заходи з нагоди святкування Нового року відбудуться на території 722 населених пунктів. Орієнтовано участь у заходах візьмуть понад 1,6 млн громадян. Публічну безпеку та порядок у новорічну ніч забезпечуватимуть понад 8 тисяч поліцейських та 2 тисячі військовослужбовців Національної гвардії", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, лише в Києві на службу заступили близько 1500 правоохоронців, серед них - вибухотехніки та кінологи.

"Уся інформація надходить та опрацьовується в ситуаційному центрі, до складу якого входять представники всіх правоохоронних та силових відомств. Для того, аби громадяни могли в безпеці відзначити новорічні свята, особовий склад поліції в областях переведено на посилений варіант несення служби", - резюмували в Нацполіції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держслужба з надзвичайних ситуацій переходить на посилений режим роботи на час новорічних свят.