ua en ru

На новорічні свята "Укрзалізниця" призначила додаткові рейси у двох напрямках

На новорічні свята "Укрзалізниця" призначила додаткові рейси у двох напрямках Фото: потяги "Укрзалізниці" (Андрій Коваль, РБК-Україна)

Додаткові рейси вирушать до Тернополя і Запоріжжя

У новорічні дні ПАТ "Укрзалізниця" призначила додаткові рейси швидкісних поїздів з Києва до Тернополя і Запоріжжя. Про це повідомила прес-служба компанії.

"Додатковий швидкісний поїзд "Інтерсіті+" №747/748 Київ-Тернопіль-Київ курсуватиме 25 грудня та 1 січня з Києва, а у зворотному напрямку з Тернополя 26 грудня та 2 січня", - йдеться у повідомленні.

Потяг вирушатиме з Києва о 17:24, до Тернополя прибуватиме о 23:25. Він зупинятиметься на станціях Козятин-1, Калинівка-1, Вінниця, Гнівань, Деражня, Хмельницький і Волочиськ.

У зворотному напрямку цей потяг вирушатиме з Тернополя о 04:06 і прибуватиме до Києва о 09:58.

Крім цього, швидкісний потяг "Інтерсіті+" №736/735 Київ-Запоріжжя-Київ здійснить додаткові рейси 30 грудня і 2 січня за діючим графіком руху.

"Зі станції Київ-Пасажирський він відправиться о 14:49 та прибуде до Запоріжжя о 21:57 із зупинками на станціях ім. Т. Шевченка, Знам’янка-Пасажирська, Олександрія, П’ятихатки-Пасажирська, Кам’янське, Дніпро-Головна", - повідомляють в "Укрзалізниці".

Із Запоріжжя потяг вирушатиме о 22:58 і прибуватиме до Києва о 06:10 з аналогічними зупинками.

Зазначають, що на 25 грудня продаж квитків уже відкритий. На решту додаткових рейсів продаж квитків буде відкритий найближчим часом.

Нагадаємо, 24 листопада "Укрзалізниця" призначила 7 додаткових потягів на новорічні свята і Різдво.