ua en ru

Під Новоазовськом бойовики залишили позиції та збирали металобрухт в "сірій зоні", - розвідка

Під Новоазовськом бойовики залишили позиції та збирали металобрухт в "сірій зоні", - розвідка Фото: бойовики в Новоазовську

Внаслідок "дружнього вогню" одного бойовика було поранено

Під Новоазовськом бойовики залишили позиції та займалися збором металобрухту в "сірій зоні". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК залишили передові позиції та здійснювали збір металобрухту у “сірій зоні”. Внаслідок “дружнього” вогню одного з військовослужбовців було поранено", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що командування полку вживає заходи з приховування реальної причини поранення бойовика.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 29 березня Командування Центр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, в ДНР/ЛНР починається агітаційна кампанія по залученню населення на службу. У розвідці повідомляють, що російське командування незадоволене результатами попереднього етапу агіткампанії.

Основними аргументами агітації залишається декларативне анонсування високої заробітної платні (від 15 до 30 тис. російських рублів).