ua en ru

Новинський заявив про запуск руху "Партія миру"

Новинський заявив про запуск руху "Партія миру" Фото: Вадим Новинський (novynskyi.com)

За його словами, "Партія миру" об'єднає різні групи, організації, окремих громадян

Один з лідерів "Опозиційного блоку", народний депутат Вадим Новинський заявив про запуск руху "Партія миру". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, він зазначив, що саме заради "сталого миру" в Україні буде створено громадський рух "Партія миру". За словами Новинського, він об'єднає різні групи, організації, окремих громадян.

Політик упевнений, що на стороні "партії миру" підтримка всіх "свідомих, неодурманених пропагандою ненависті громадян".

"Мир, праця, турбота про нужденних - ось прості вимоги будь-якої людини. Основа основ, те, чого він чекає від політиків і держави. Не надумані орієнтири, не пихаті гасла і заклики, не "ура-патріотична" риторика. На цих засадах буде побудовано наш рух", - зазначає Новинський.

У розумінні Новинського тільки майбутнє може об'єднати суспільство. "Це і мир між різними конфесіями, людьми, що розмовляють на різних мовах, з різним розумінням історії і різним баченням пантеону героїв", - сказав нардеп.

"Я вірю, що наша ініціатива знайде відгук у серцях мільйонів. Вірю, що мир стане реальністю, а "Партія миру" поставить крапку в вакханалії мракобісся, полювання на відьом, брехні, ненависті і низькопробної пропаганди, якими влада годує народ протягом чотирьох років", - підсумував політик.

Раніше Новинський заявляв, що в "партії миру" перебуває 70% українців.