ua en ru

Новинський повернувся в Україну

Новинський повернувся в Україну Фото: Вадим Новинський

Новинський прибув в аеропорт "Бориспіль"

Народний депутат "Опозиційного блоку" Вадим Новинський сьогодні, 8 листопада 2016 року, повернувся в Україну. Новинський прибув в аеропорт "Бориспіль", повідомляє "112 Україна".

"Я на тиск не піддамся і не дозволю робити усілякого роду спекуляцій. У день розгляду мого питання в Верховній Раді я буду перебувати в сесійній залі, можу вас запевнити. Я обіцяв повернутися і я повернувся. В цей день я буду перебувати в цьому залі, і голосувати за постанову", - заявив Новинський.

Відзначимо, 4 листопада Новинський покинув Україну на власному літаку. Голова Служби безпеки України Василь Грицак заявляв, що Новинський вилетів в Грецію.

Разом з тим, про наміри тимчасово вилетіти з України заявляв і сам Новинський, оскільки він збирався відвідати грецький Афон, однак обіцяв повернутися в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко розраховує на зняття недоторканності з нардепа Вадима Новинського на наступному пленарному тижні, який відбудеться 14-18 листопада.