ua en ru

Новинський пояснив, що повістка стосувалася розслідування ситуації щодо торгової мережі "Амстор"

Новинський пояснив, що повістка стосувалася розслідування ситуації щодо торгової мережі "Амстор" Фото: Вадим Новинський

Новинському сьогодні під час засідання погоджувальної ради хотіли вручити повістку

Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський пояснив, що повістка, яку слідчий МВС хотів йому вручити під час засідання погоджувальної ради у Верховній Раді, стосувалася розслідування ситуації щодо торгової мережі "Амстор". Про це у коментарі журналістам повідомив член фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський, передає кореспондент РБК-Україна.

"З чим це пов'язано, мені потім пояснив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в прямій розмові. За його словами, ця справа стосується розслідування ситуації щодо торгової мережі "Амстор", де я є бенефіціаром і я там викликався, як свідок, який повинен був дати два чи три технічні коментарі", - заявив журналістам Новинський.

Він додав, що раніше його неодноразово викликали на допит до ГПУ по різним справам і жодного разу не ухилявся від таких викликів, а також "розцінив такі дії влади як спектакль".

Зазначимо, Новинський пообіцяв прибути в Раду завтра, 3 листопада.

Нагадаємо, сьогодні слідчий МВС під час засідання погоджувальної ради у Верховній Раді хотів вручити повістки нардепам від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському, Олександру Вілкулу та Наталі Королевській. Однак нардепів на погоджувальній раді не виявилося.