ua en ru

У НОКУ спростували інформацію про бійку між російськими та українськими спортсменами в Баку

У НОКУ спростували інформацію про бійку між російськими та українськими спортсменами в Баку Фото: Європейські ігри в Баку

Інформація про бійку не відповідає дійсності

Штаб української команди на перших Європейських іграх в Баку (Азербайджанська Республіка) спростував інформацію про бійку українських і російських спортсменів вчора, 11 червня напередодні старту змагань. Про це повідомляє прес-служба Національного Олімпійського комітету України.

"Штаб української команди на перших Європейських іграх в Баку (Азербайджанська Республіка) повідомляє, що інформація про бійку за участю українських спортсменів, яка з'явилася в Азербайджанському електронному виданні" haqqin.az "і була передрукована рядом українських та іноземних ЗМІ - така, що не відповідає дійсності ", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що оргкомітетом Європейських ігор, Посольством України в Азербайджанській Республіці, компетентними органами безпеки Азербайджану фактів подібних інцидентів не встановлено.

Нагадаємо, вчора, 11 червня в ЗМІ з'явилася інформація про бійку в центрі Баку між групою російських і українських спортсменів.