ua en ru

"Нічним вовкам" вдалося проникнути на територію Європи

"Нічним вовкам" вдалося проникнути на територію Європи Фото: "Нічні вовки" і Путін

Мотоциклісти пройшли в напрямку Братислави

Беруть участь в мотопробігу "Дорогами Перемоги" члени мотоклубу "Нічні вовки", яким польська прикордонна служба відмовила у в'їзді, все ж перетнули кордон. Повідомлення про перехід байкерами кордону з'явилося в офіційному блозі клубу в "Живому журналі".

"Незважаючи на те, що за всім погранпостам роздані рознарядки - "не пускати НВ", наші все-таки перейшли кордон!", - наводяться в повідомленні слова лідера "Нічних вовків" Олександра Залдостанова (Хірурга).

Також наголошується, що мотоциклісти пройшли по запланованому маршруту в напрямку столиці Словаччини Братислави, де вони повинні зустрітися з байкерами з Балканського півострова.

У повідомленні не уточнюється, скільки мотоциклістів перетнули кордон, і де саме це вдалося зробити учасникам пробігу.

"Він вже перестає бути пробігом російських мотоциклістів. Він вже стає пробігом європейців через які приєднуються до нього байкерів з інших країн. Завадити вже цьому пробігу неможливо", - заявив Залдостанов.

Мотопробіг "Нічних вовків", приурочений до 70-річчя Перемоги, розпочався 25 квітня. Його маршрут пролягає по території Білорусі, Польщі, Чехії, Словаччини, Австрії та Німеччини. Байкери планували завершити його в Берліні.

Нагадаємо, раніше Німеччина анулювала візи "Нічних вовків" Путіна.