ua en ru

У ніч на Великдень забезпечувати порядок буде майже 25 тис. правоохоронців

У ніч на Великдень забезпечувати порядок буде майже 25 тис. правоохоронців Фото: Олександр Фацевич

Серед правоохоронців буде 1,5 військовослужбовців Нацгвардії

Заступник голови Національної поліції України, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич заявив, що у великодню ніч до забезпечення порядку залучать майже 25 тис. правоохоронців. Про це повідомили в прес-службі МВС.

"До забезпечення правопорядку у великодню ніч плануємо залучити майже 25 тис. правоохоронців, з яких 1,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України", - заявив Фацевич.

За його словами, правоохоронці очікують проведення богослужінь у більш ніж 15 тис. культових спорудах. Участь у них можуть взяти майже 8 млн громадян.

Заступник голови Нацполиции додав, що поліція також буде забезпечувати публічну безпеку під час проведення виборів в місцеві ради у 23 регіонах України, святкування Міжнародного дня солідарності трудящих та Дня пам'яті і примирення.

"Ситуаційні центри повинні бути переведені на посилений режим роботи і забезпечувати ефективну координацію всіх сил і засобів поліції", - резюмував Фацевич.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрзалізниця" призначила ще 4 додаткові потяги на Великдень, які курсуватимуть між Києвом і Хмельницьким, Києвом і Львовом, Києвом і Сумами. В цілому на період з 13 по 18 квітня вже у продажу квитки на 20 додаткових поїздів у різних напрямках.