ua en ru

НКЦПФР зареєструвала зміни до правил "Української біржі"

НКЦПФР зареєструвала зміни до правил "Української біржі" Фото: НКЦПФР провела чергове засідання

Також комісія видала ліцензію на управління активами "Укрексімбанку"

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) за підсумками засідання 21 липня зареєструвала зміни до правил фондового майданчика ПАТ "Українська біржа". Про це повідомляє прес-служба комісії.

Як повідомляється, всього прийняті рішення за семи пунктами порядку денного. Зокрема, дозвіл на здійснення діяльності з управління активами отримало АТ "Укрексімбанк".


Крім того, ліцензії на здійснення брокерської і дилерської діяльності на фондовому ринку отримали ТОВ "Парусонт", ТОВ "Інвестиційна компанія "Велес капітал", ПАТ "Банк Січ".

Також комісія зупинила внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених компаніями з управління активами пайових інвестиційних фондів у відношенні ТОВ "КУА "Абсолют Ессет Менеджмент".

Крім перерахованих рішень комісії, був також прийнятий із зауваженнями проект постанови Кабінету Міністрів "Про затвердження Порядку перетворення державного підприємства "Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм" в публічне акціонерне товариство "Укртелефільм".

Як повідомлялося, "Українська біржа" виключила з лістингу акції 13 емітентів.