ua en ru

НКРЕКП підвищила граничні ціни на газ для бюджетних і промспоживачів на 4,64% - до 5,1 тис. грн/тис. куб. м

НКРЕКП підвищила граничні ціни на газ для бюджетних і промспоживачів на 4,64% - до 5,1 тис. грн/тис. куб. м
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) встановила нові граничні ціни на газ для бюджетних і промислових споживачі, а також релігійних організацій.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) встановила нові граничні ціни на газ для бюджетних і промислових споживачі, а також релігійних організацій. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі НКРЕКП.

Зокрема, для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів та для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання граничний тариф встановлений на рівні 5100 грн за тис. куб. м.

Оскільки попередня максимальна ціна реалізації газу для цих категорій споживачів становила 4874,00 грн за тис. куб. м, відтепер вона зросла на 4,64%.

При цьому ціну на природний газ для потреб релігійних організацій встановлено на рівні 2550 грн за тис. куб. м.

Зазначимо, ціни наведені без урахування відповідних податків, зборів та тарифів.

Нагадаємо, постановою НКРЕ від 27 серпня 2014 р. максимальна ціна реалізації газу для промспоживачів та бюджетних організацій була встановлена на рівні 4874 грн/тис. куб. м.

З 1 липня 2014 р. Кабмін постановив продавати газ для потреб релігійних організацій за півціни.