ua en ru

НКРЕКП зобов'язала обленерго до вересня забезпечити населення бланками для оформлення субсидій

НКРЕКП зобов'язала обленерго до вересня забезпечити населення бланками для оформлення субсидій Фото: Бланки для нарахування субсидій повинні розіслати населенню до вересня

Це вже друге рішення Комісії із зазначеного питання

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на своєму засіданні зобов'язала обленерго забезпечити друк бланків для оформлення субсидій та доставку їх через "Укрпошту" протягом серпня 2015 року до всіх домогосподарств. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НКРЕКП.

Так, згідно з рішенням, енергопостачальні компанії зобов'язані надати Комісії до 1 вересня поточного року звіт про виконання зазначеного доручення.

"Своє рішення Комісія прийняла за результатами засідання 3 серпня під головуванням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка міжвідомчої робочої групи з питань реалізації заходів з енергетичної ефективності та спрощення порядку надання житлових субсидій і наради 6 серпня під головуванням віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка з метою реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2015 № 475 "Про спрощення порядку призначення та надання населенню житлових субсидій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, це вже друге рішення Комісії із зазначеного питання.

Згідно попереднього рішення Комісії бланки для оформлення субсидій було надруковано та рознесено до 15 квітня поточного року.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав закон, згідно з яким зарплату учасників АТО при нарахуванні субсидій враховувати не будуть.