ua en ru

У НКРЕКП пообіцяли в 2016 р забезпечити всі столичні будинки лічильниками

У НКРЕКП пообіцяли в 2016 р забезпечити всі столичні будинки лічильниками Фото: лічильник теплової енергії

Цього року це практично нереально у зв'язку з кількістю будинків

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прогнозує стовідсоткове забезпечення будинків Києва лічильниками теплової енергії в 2016 році. Про це під час круглого столу повідомив член комісії Андрій Герус, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наступного року місто Київ має бути забезпечено 100% обліком теплової енергії. Хотілося б цього домогтися ще цього року, але це практично нереально у зв'язку з кількістю будинків. Але наступного року має бути 100% -й облік і, якщо у кого -то в будинку не буде, то це вже є підставою для прямих запитань і до комісії до нас, і до підприємства Київенерго ", - сказав він.

Дивіться також: Купити або орендувати садові будинки в безпечному мусці на вигідних умовах, детальніше на сайті http://100realty.ua.

Нагадаємо, згідно з інформацією віце-прем'єр - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, тільки 36% багатоквартирних будинків мають комерційний облік.